Hvordan avslutter jeg Bumble Boost- eller Bumble Premium-abonnementet mitt via Bumble web?

Hvis du har kjøpt abonnementet via Google Play og ønsker å avslutte det, vennligst følg disse stegene:

1. Åpne Google Play-butikken
  2. Gå til "Konto" i Play-butikken
  3. Trykk på "Abonnementer" og du vil se dine aktive app-abonnementer.
  4. Velg Bumble-abonnementet ditt og klikk på "Avbryt"

Ny oppdatering: Alle betalinger i appen for Bumble og/eller andre premiumsfunksjoner/abonnementer på Android må gjøres via Google Play. Hvis du foretrekker å bruke en annen betalingsmetode uten å legge det til på Google Play-kontoen din, kan du fortsatt kjøpe det ved å gå til Bumble-kontoen din på web i stedet for på appen.