Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Czy mogę usunąć tryb Randkowania?

Jesteś już w związku? Nawiązałeś ważną więź i już nie umawiasz się na randki?

Tak, możesz usunąć tryb Randkowania i dalej używać Bizz i BFF! Postępuj zgodnie z instrukcjami:

  1. Wejdź w ustawienia poprzez kliknięcie na ikonę sylwetki i następnie szarego koła zębatego, który znajduje się w górnym lewym rogu ekranu.
  2. Tam obok trybu Randkowania znajdziesz opcję wyłączenia
  3. Po kliknięciu na tę opcje zobaczysz informację o tym, że Twój profil zostanie trwale usunięty i , że wszystkie Twoje połączenia w trybie Randkowania zostaną usunięte

Sugerujemy, aby robić zrzut ekranu wszystkich rozmów, które są dla Ciebie ważne, zanim wyłączysz tryb Randkowania, bo po ponownym aktywowaniu trybu rozmowy te nie będą już dostępne na Twoim ekranie wiadomości.

Jeśli kiedyś zmienisz zdanie, to masz możliwość ponownego włączenia trybu Randkowania w ustawieniach Twojego konta.