Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Jak usunąć profil?

Udało ci się już odnaleźć  bratnią duszę i dlatego nie ma cię już wśród dostępnych profili? 

Będąc w związku, nie musisz rezygnować z życia towarzyskiego i rozwijania kontaktów zawodowych! Możesz usunąć tylko swój profil randkowy i nadal być w zasięgu w Bizz oraz BFF. Oto jak to zrobić:

  • Przejdź do ustawień, klikając ikonę sylwetki, a następnie szare koło zębate w prawym górnym rogu aplikacji

Uwaga: Jeśli chcesz zachować wspomnienia z wyjątkową ci osobą, upewnij się, że zapiszesz je zanim przejdziesz dalej. W przeciwnym razie nie będziesz mieć możliwości cofnięcia się i wykonania pamiątkowych zrzutów ekranu.

Po wyłączeniu trybu randki pojawi się informacja, że twój profil randkowy zostanie całkowicie i trwale usunięty, a wszystkie twoje połączenia w trybie randki zostaną usunięte.

Potrzebujesz cyfrowego detoksu?

Możesz zrobić sobie przerwę bez utraty profilu. Sprawdź nasz Tryb uśpienia, czyli funkcję, która umożliwia wstrzymanie aktywności na koncie bez utraty dopasowań czy rozmów. 

Chcesz odejść na zawsze?

Aby usunąć konto, postępuj według następujących kroków:

  • Otwórz aplikację Bumble
  • Kliknij szarą sylwetkę w lewym dolnym rogu 
  • Kliknij ikonę koła zębatego w prawym górnym rogu, aby otworzyć ustawienia
  • Przewiń na dół ustawień
  • Kliknij „Usuń konto"
  • Następnie podaj powód usunięcia konta
  • Ponownie kliknij „Usuń konto"
  • Małymi literami wpisz słowo „usuń"
  • Kliknij „Potwierdź".

Tak jak w przypadku innych aplikacji, samo usunięcie lub odinstalowanie aplikacji Bumble ze swojego telefonu nie usunie w całości twojego profilu. Musisz postąpić według powyższych kroków, aby usunąć konto. Aby potwierdzić, że konto zostało usunięte, należy powrócić do strony rejestracji w aplikacji Bumble. Podczas ponownej próby zalogowania się nowe konto zostanie utworzone automatycznie.

Jeśli okaże się, że nie jesteś w stanie za pomocą powyższych kroków usunąć konta, nasz zespół do tego typu zadań pomoże ci rozwiązać ten problem, kontaktując się z nami tutaj. Wybierz opcję „zarządzaj moich danych" i  podaj odpowiednie informacje. Pamiętaj, aby precyzyjnie określić, że chcesz, aby twoje konto zostało usunięte lub wyczyszczone.

Cały ten proces może potrwać do 30 dni a nasz zespół będzie miał za zadanie zweryfikować twoją tożsamość i potwierdzić, że to do ciebie należy dane konto oraz że masz prawo do takiego żądania.

Jeśli twoje żądanie zostało już przesłane za pośrednictwem naszegor Formularza kontaktowego, sprawdzaj swoje wiadomości przychodzące, ponieważ nasz zespół wyśle ci e-mail z dalszymi instrukcjami.

Zwróć uwagę, że usunięcie profilu nie oznacza anulowania subskrypcji. Jeśli subskrybujesz płatne Bumble Boost, potrzebne będą następujące kroki w celu anulowania to pozwoli ci upewnić się, że nie będzie pobierana automatyczna opłata za odnowienie subskrypcji. 

Będziemy za tobą tęsknić w naszej społeczności! Pamiętaj, że w każdej chwili możesz do nas wrócić.💛