Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Czy w trybie uśpionym nadal będę mógł komunikować się z dopasowanymi użytkownikami?

Jeśli skorzystasz z trybu uśpienia Twój profil zostanie ukryty przed wszystkimi użytkownikami. Jednak nadal będziesz miał (-a) możliwość rozmawiania z dopasowanymi użytkownikami. 

Niezależnie od tego czy zdecydujesz się z kimś rozmawiać czy też nie, gdy wyłączysz uśpienie, wszyscy dopasowani użytkownicy zostaną powiadomieni, że znów jesteś aktywny (-a) na Bumble.