Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Czym jest tryb Incognito?

Tryb Incognito jest opcją, która jest częścią naszej subskrypcji Bumble Premium  Ta opcja pozwala na większą kontrolę nad tym, kto może zobaczyć Twój profil podczas głosowania. Jeśli aktywowałeś(-aś) tryb Incognito, będziesz mieć możliwość głosowania na "tak" prywatnie i początkowo ukryć swój profil przed innymi użytkownikami a być widocznym(-ą) tylko dla tych użytkowników, których profile wybrałeś(-aś). 

Pamiętaj, że tryb Incognito nie jest obecnie dostępny na Androidzie dla regionów, w których nie występuje opcja Bumble Premium. Mamy nadzieję, że ta opcja będzie dostępna wszędzie już wkrótce!