Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Przypadkowo zalogowałem się przy użyciu błędnego konta Facebook - jak to zmienić?

Jeśli przypadkowo użyłeś złego konta Facebook do zalogowania się to nie ma powodów do zmartwień! Powrót do swojego oryginalnego konta jest bardzo prosty:

Na urządzeniu mobilnym:

  1. Kliknij na ikonę profilu w dolnym lewym rogu ekranu.
  2. Wybierz szarą ikonę koła zębatego w lewym górnym rogu ekranu.
  3. Przesuń na dół do opcji "Wyloguj się"
  4. Uruchom aplikację Facebook i upewnij się, że jesteś zalogowany na dobrym profilu.
  5. Uruchom ponownie aplikację Bumble i wybierz opcję "Kontynuuj z Facebookiem".

Na stronie internetowej:

  1. Kliknij na zdjęcie profilowe w górnym lewym rogu ekranu.
  2. Kliknij na "Wyloguj się"
  3. Otwórz stronę Facebook w kolejnej zakładce i upewnij się, że jesteś zalogowany na odpowiednim profilu.
  4. Powróć na stronę bumble.com i zaloguj się poprzez wybranie opcji "Kontynuuj z Facebookiem".