Hur kopplar jag Spotify till min profil?

Gör så här för att ansluta ditt Spotify-konto för att lägga till artister till din Bumble-profil:

1. Tryck på den grå siluetten i det nedre vänstra hörnet på skärmen
  2. Tryck på "Slutför min profil" i det runda fotot i mitten på skärmen för att öppna profilredigeraren
  3. Scrolla ned till Länkade konton
  4. Tryck på den gröna knappen för att "Koppla ditt Spotify"
  5. När du blir ombedd att ange dina inloggningsuppgifter på Spotify, tryck på "Logga in"
  6. Om du redan är inloggad kommer du bli ombedd att godkänna reglerna och användarvillkoren

Om du inte vill att dina favoritartister syns (fast vill du inte veta om dina matchningar har samma smak som du?), tryck på "Dölj artist" under det runda artistfotot.