Jag har Android och min betalningsmetod finns inte kvar

Om du använder Android har du kanske sett ett par ändringar kring betalningsalternativ i Bumble-appen.

Googles nya betalningspolicy innebär att du som har Android numera endast kan köpa våra tjänster via Google Play, och med den betalningsmetod som finns länkad till ditt Google-konto. Därför har vi tagit bort andra betalningsmetoder. Om du vill betala med kort eller PayPal utan att länka dem till ditt Google-konto bör du använda Bumble på webben istället.

Du kan lägga till kredit- eller betalkort, ett PayPal-konto och andra betalningsmetoder som stöds av Google. Vilka metoder som finns tillgängliga kan dock variera beroende på land, mobiloperatör och andra faktorer. Se vilka betalningsmetoder som finns tillgängliga på Google Play i ditt land här.