Ik heb een Android-apparaat en mijn betaalmethode is niet meer beschikbaar

Als je een Android-apparaat gebruikt, heb je misschien gezien dat er wat wijzigingen zijn geweest in de betaalopties van je Bumble-app.

Op grond van het nieuwe betaalbeleid van Google kunnen gebruikers met een Android-apparaat onze services nu alleen kopen via Google Play, met de betaalmethoden die aan hun Google-account zijn gekoppeld. Daarom hebben we andere betaalmethoden verwijderd. Als je wilt betalen met een creditcard of via PayPal zonder deze aan je Google-account te koppelen, kun je Bumble Web gebruiken.

Je zou een credit- of betaalkaart, PayPal-account en andere betaalmethoden die Google ondersteunt moeten kunnen toevoegen, maar het aantal opties verschilt per lang, mobiele provider en andere factoren. Je kunt hier bekijken welke betaalmethoden op Google Play worden geaccepteerd in jouw land.