Jag råkade skapa en ny profil, hur kommer jag åt mitt ursprungliga konto?

Har du skapat en ny profil av misstag? Att få tillbaka ditt ursprungliga konto är enkelt fixat. Bara följ stegen nedan:

Mobilversion:

• Tryck på den grå silhuetten i nedre vänstra hörnet på hemskärmen
  • Tryck på den grå kuggen i övre högra hörnet
  • Scrolla ned till botten av sidan och välj “Radera konto”
  • Skriv in ordet “radera” med endast små bokstäver och tryck på bekräfta

När ditt nya konto raderats loggar du in med en annan metod än den du just använde (prova t.ex. att logga in med Facebook om du använde ditt telefonnummer för att logga in).

Webbversion:

• Klicka på din profilbild i övre vänstra hörnet
  • Gå till dina inställningar
  • Scrolla ner och klicka på “Radera konto”
  • Följ instruktionerna för hur du tar bort ditt konto

När ditt nya konto raderats loggar du in med en annan metod än den du just använde (prova t.ex. att logga in med Facebook om du använde ditt telefonnummer för att logga in).

Tips: Vi rekommenderar att du lägger till flera inloggningsmetoder på ditt konto för att undvika att skapa en ny profil av misstag.