Min plats stämmer inte. Hur löser jag det?

Att rätt plats visas är A och O när det gäller att knyta riktigt bra kontakter på Bumble, så självklart vill vi hjälpa dig! Följ felsökningsstegen för den enhet du har nedan.

iOS:

1. Öppna Inställningar.
  2. Välj Integritet
  3. Klicka på Platstjänster.
  4. Inaktivera platstjänster med hjälp av reglaget.
  5. Starta om din enhet (stäng av och på).
  6. Öppna Inställningar.
  7. Upprepa steg 2 och 3
  8. Aktivera platstjänster med hjälp av reglaget.
  9. Öppna Bumble-appen igen.

Om det inte fungerar testar du följande:

1. Öppna Inställningar.
  2. Välj Integritet.
  3. Välj Platstjänster.
  4. Välj Bumble.
  5. Välj Fråga nästa gång eller när jag delar.
  6. När du öppnar Bumble-appen visar den var du är just nu, och ber dig att ställa in dina platsinställningar på nytt. Vi rekommenderar inställningen När appen används.

Android:

1. Radera Bumble-appen och ladda ned den på nytt.
  2. Kontrollera att telefonens platstjänster är påslagna för Bumble. Alla Android-modeller skiljer sig något åt, men de här instruktionerna bör vara till hjälp.
  3. Starta om telefonen genom att stänga av och starta den igen.

Om det fortfarande inte fungerar trots att du följt dessa steg kan du kontakta oss här, så hjälper vi dig vidare!