Appen fungerar inte – vad gör jag?

Om du har tekniska problem med vår app rekommenderar vi att du testar dessa steg först.

1. Logga ut från Bumble (om möjligt)
  2. Radera Bumble-appen (inte ditt konto)
  3. Rensa din webbläsares cookies och cache
  4. Ladda ner Bumble-appen på nytt och logga in igen

Så här gör du för att rensa cookies och cache på olika enheter:

iPhone:

1. Gå till Inställningar
  2. Scrolla ner och klicka på “Safari”
  3. Scrolla ner och klicka på “Avancerat”
  4. Klicka på “Webbplatsdata”och välj “Ta bort alla webbplatsdata”

Android:

1. Öppna Chrome-appen
  2. Klicka på de tre prickarna i övre högra hörnet
  3. Klicka på “Historik” och välj “Rensa webbinformation”
  4. Välj det tidsintervall du vill rensa
  5. Markera rutorna intill “Cookies och webbplatsdata” och “Cachade bilder och filer”
  6. Klicka på “Rensa data”

Fungerade det inte? Vi hjälper dig! Vänligen kontakta vår Support här.