Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan jag använda Bumble utan att ge tillgång till mina platstjänster?

Just nu måste du ge Bumble tillgång till dina platstjänster medan du använder appen för att kunna rösta på personer i ditt område. Om du ändå vill stänga av dina platstjänster kommer du fortfarande kunna chatta med dina nuvarande matchningar och andra kommer att se din senast synliga plats på profilen.