Straffas jag om jag raderar min profil och skapar en ny?

Vi kommer inte att visa din profil mindre eller bannlysa dig om du har raderat och återskapat flera Bumble-profiler i rad. Men vi har märkt att användare som skapar flera konton på kort tid (t.ex. fem profiler på två månader) får färre matchningar.

Andra användare swipar sällan höger på en profil de har sett flera gånger förut. Att se samma profil flera gånger kan få folk att tro att det är ett tekniskt problem eller att det är en falsk profil, vilket ofta gör att de swipar vänster i stället.

Om du vill ta en paus från Bumble rekommenderar vi funktionen Snooze som gör att du kan pausa utan att radera profilen. Läs mer om Snooze här.

Om du har svårt att få matchningar, se till att du använder dig av alla fantastiska funktioner såsom att lägga till Badges och profilfrågor  och läs också vår blogg The Buzz för att få experttips.

Notera: Om du återskapar din profil för många gånger kan du riskera att bli varnad eller blockerad från Bumble permanent. Enligt våra Villkor & Regler förbehåller vi oss rätten att avsluta eller frysa konton när som helst utan att meddela detta i förväg.