Är er app endast för heterosexuella?

Vid samkönade matchningar kan båda ta första steget. Därefter har den andra personen 24 timmar på sig att svara, annars går matchningen ut.

Bumble är till för alla, och vi brinner för att skapa en trygg plattform för våra LGBTQ+-användare. Vår prioritet är och har alltid varit att alla ska känna sig bekväma med att knyta kontakter hos oss. Om du har några förslag på hur vi kan bli ännu bättre är du varmt välkommen att kontakta oss här. Vi lyssnar!