Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan jag ha flera Bumble-lägen?

Ja, du kan ha fler än ett Bumble-läge på samma gång och har då separata profiler för varje läge.

Gör så här för att byta läge:

  1. Gå till inställningar och klicka på "Välj läge"
  2. När du har valt läge kan du börja söka efter nya kontakter.

Oavsett vilket läge du använder kan du nu se alla dina matchningar i din matchningskö. Bizz- och BFF-kontakter har ett märke i kön så att du lätt ser i vilket läge ni träffades.