Varför ser jag en suddig bild?

Har du fått ett suddigt foto? Det är vår funktion Private Detector som har gjort bilden suddig eftersom den kan vara oönskad.

Private Detector använder AI för att automatiskt göra en potentiellt olämplig bild suddig, så att du själv ska kunna välja huruvida du vill se den eller inte.

Om du vill se bilden ändå är det bara att trycka på den, så visas den. Om du inte vill se den kan du ignorera den eller välja att rapportera den. Upp till dig!