Vad är Bumble Web?

Inte för att vi vill uppmuntra dig till att använda Bumble på jobbet, men bara så du vet så kan du registrera dig och logga in från din webbläsare!

Bumble Web funkar ungefär som Bumbles mobilapp. Gå till bumble.com för att logga in, eller skapa en profil genom ditt Facebook-konto, Apple ID, eller telefonnummer. Om du är en befintlig användare kommer du att komma in på samma läge som när du använder mobilappen. Nya användare kan skapa en profil och börja använda vilket som helst av Bumbles tre lägen.

Här är några tips på hur du navigerar på Bumble Web:

• Swipa med vänster- och högerpilarna på tangentbordet, använd pil upp och ner för att scrolla upp och ner.
  • Du kan också klicka på bocken för att swipa till höger, eller X för att göra ett vänsterswipe.
  • Klicka på den gula stjärnan mellan bocken och "X"  för att SuperSwipa.
  • Om du matchar med någon kommer Boom-skärmen poppa upp, precis som i appen. Om du har "Första steget"-privilegier kan du skriva ett meddelande där, eller klicka dig in i din Matchningskö till vänster för att starta en konversation.
  • Du kan videochatta med en matchning genom att klicka på den grå videokamera-ikonen uppe till höger i chatten, efter att du utbytt minst 1 meddelande.
  • Om du prenumererar på Bumble Premium kan du se din Beeline genom att klicka på användarna i den gröna cirkeln till vänster på skärmen.
  • Ändra läge mellan Date, BFF, och Bizz kan du göra i inställningar.
  • För att se en förhandsgranskning av din profil, gå till "redigera din profil" och tryck på Förhandsgranska-knappen under dina bilder.
  • Rapportera användare från swipe-kön genom att trycka på “Blockera och rapportera" längst ner till vänster i en användares profil.