Varför har min prenumeration eller köp inte aktiverats?

Om du köpt Spotlight, SuperSwipes, eller en prenumeration på Bumble Boost eller Bumble Premium, men det inte aktiverats på ditt konto ännu kan det bero på någon av följande anledningar:

1.
  1. Ditt köp behandlas fortfarande. Kontrollera din köphistorik på Google Play eller iTunes.
  2. 2. Ditt köp gick inte igenom. Det kan bero på många saker (t.ex. otillräckliga medel, en begränsning som införts av din bank, ett tekniskt fel osv.). Öppna din köphistorik för att se om köpet gått igenom.
  3. 3. Ditt köp aktiverades inte på rätt sätt.

Om du har debiterats, men köpet fortfarande inte syns på ditt Bumble-konto, vänligen kontakta vår Support och skicka en skärmdump med ditt kvitto. Om du gjort köpet via Google Play eller iTunes hittar du kvittot i den e-post som länkats till kontot. Vi kan tyvärr inte godkänna en skärmdump av ditt kontoutdrag, eftersom det inte visar exakt vad du köpt.