Förnyas min prenumeration automatiskt?

Om du köper en Bumble Boost- eller Bumble Premium-prenumeration förnyas den automatiskt förutsatt att du inte avslutar den. På så vis kan du fortsätta njuta av våra bästa förmåner och funktioner utan avbrott!

Om du skulle ändra dig måste du avsluta prenumerationen innan den pågående betalningsperioden för att undvika att betala för nästa. Hur du avslutar din prenumeration beror på hur du registrerade dig. Se rätt tillvägagångssätt för dig här

Kom ihåg att din prenumeration inte avslutas om du raderar ditt konto eller avinstallerar Bumble-appen.