Varför ser jag en suddig bild?

Har du fått ett suddigt foto? Det är Bumble som har gjort bilden suddig pga att den kan vara oönskad.

Vår funktion Private Detector funkar genom att vi använder A.I. för att automatiskt göra en potentiellt olämplig bild suddig, så att du själv ska kunna välja huruvida du vill se den eller inte.

Om du vill se bilden, trycker du på bilden och den kommer att visas. Om du inte vill se den kan du ignorera den eller välja att rapportera den om du vill. Upp till dig!