Mit Backtrack virker ikke. Hvad kan jeg gøre?

BackTrack er nu en funktioner, der følger med til Bumble Boost og Bumble Premium. Hvis du har abonnement, skal du blot trykke på pilen i øverste venstre hjørne af din Fuldtræffer-skærm for at bruge BackTrack.

Vores systemer aktiverer funktionen, Backtrack, for dig, når du har swipet mindst én gang i hver retning. Hvis du allerede har gjort det, og stadig ikke kan se pilen til BackTrack i øverste venstre hjørne, så anbefaler vi, at du følge disse trin til fejlsøgning:

1. Log ud af Bumble.
  2. Slet Bumble app (dette vil ikke slette din profil).
  3. Ryd din browsers Cache og Cookies i din enheds indstillinger.
  4. Download Bumble app påny, og log ind igen.
  5. Swipe én gang mod højre, derefter venstre for at få pilen frem.

Hvis problemer fortsætter, så kontakt venligst vores kundeservice her.