Hvordan logger jeg ud af Bumble?

Følg nedenstående trin for at logge ud af Bumble.

Hvis du bruger Bumble-appen:

• Tryk på det grå silhouette-ikon i nederste venstre hjørne af skærmen
  • Tryk på tandhjuls-ikonet i øverste højre hjørne af skærmen
  • Scroll ned til bunden, og tryk "Log ud"

Hvis du bruger Bumble Web i en browser:

• Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne af skærmen
  • I menuen, tryk på "Log ud"

OBS: Når du logger ud, vil du nu have mulighed for at tilføje  nye loginmetoder til din konto såsom Facebook, telefonnummer og Apple ID. Det betyder, at du kan vælge en af disse metoder til at logge ind næste gang.