Hvordan logger jeg ud af Bumble?

Følg nedenstående trin for at logge ud af Bumble.

Hvis du bruger Bumble-appen:

• Tryk på det grå silhouette-ikon i nederste venstre hjørne af skærmen
  • Tryk på tandhjuls-ikonet i øverste højre hjørne af skærmen
  • Scroll ned til bunden, og tryk "Log ud"

Hvis du bruger Bumble Web i en computer-browser:

• Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne af skærmen
  • I menuen, tryk på "Log ud"

OBS: Når du logger ud, vil du nu have mulighed for at tilføje nye login-metoder til din konto, såsom Facebook, telefonnummer og Apple ID. Det betyder, at du kan vælge en af disse metoder til at logge ind næste gang.