Hvordan kan jeg tilføje ny beskæftigelses- eller uddannelsesinfo til min profil?

For at tilføje ny beskæftigelses- eller uddannelsesinfo i appen, følg disse simple trin:

1. Tryk på din 'Rediger profil'-skærm og vælg den sektion, som du ønsker at opdatere.
  2. Du kan vælge selv at indtaste din beskæftigelse og uddannelse, eller du kan vælge en af vores generelle beskæftigelser fra menuen.
  3. Hvis du benytter vores Android app, vil de nye info blive vist automatisk.
  4. Hvis du er iPhone-bruger, så træk blot ned på skærmen for at opdatere dine info.
  5. Du kan derefter vælge dine jobs og skoler fra listen, som du vil vise på din profil.
  6. Hvis du skifter job eller ønsker at ændre disse info, så følg blot disse trin igen.

For at opdatere beskæftigelses- eller uddannelsesinfo på Bumble Web, følg disse simple trin:

1. Tryk på dit navn i øverste venstre hjørne af skærmen
  2. Scroll ned og tryk på Bekæftigelses- & uddannelsesinfo

Her kan du opdatere din oplysninger. Tryk Gem, når du er færdig!