Bumbles inkluderende kønsidentitetsmuligheder

Her er Bumbles inkluderende kønsidentitetsmuligheder

Hos Bumble er vi dedikerede til at skabe en app, der er så inkluderende som muligt for vores fællesskab. Vi søger konstant nye måder at sikre, at din oplevelse er både positiv og gør dig godt tilpas.

Vi samarbejder med eksperterne hos GLAAD, en medieorganisation, der fremmer accepten af lesbiske, homoseksuelle, biseksuelle, transkønnede, og queer (LGBTQ), for bedre at skabe et rum, der giver alle på tværs af kønsspektret mulighed for at føle sig trygge og set. Med GLAADs vejledning kan folk nu dele mere om deres kønsidentiteter og seksuelle orienteringer, hvilket gør dem i stand til bedre at udtrykke sig på måder, der bedst afspejler, hvem de er. Om du er helt ny på Bumble og lige har oprettet en konto, eller du har brugt vores app før, men ønsker at fortælle mere om, hvem du er, er det helt op til dig, hvad du vil fortælle.

Når du bliver spurgt ind til dit køn, enten når du tilmelder dig en ny profil eller opdaterer din profil, kan du vælge mand, kvinde eller ikke-binær. Når et køn er valgt, vil du se en mulighed, der siger "Tilføj mere om dit køn".

Hvis du vælger Kvinde, kan du vælge mellem:

-Intersex-kvinde
-Transkvinde
-Transfeminin
-Kvinde og ikke-binær
-Cis-kvinde
-Fortæl os, hvis vi mangler noget

Hvis du vælger Mand, vil du kunne vælge mellem:

-Intersex-mand
-Transmand
-Transmaskulin
-Mand & ikke-binær
–Cis-mand
-Fortæl os, hvis vi mangler noget

Hvis du vælger ikke-binær, vil du kunne vælge mellem:

-Akønnet
-Dobbeltkønnet
-Genderfluid
-Genderqueer
-Nonkonform
-Questioning
-Kønsvariant
-Intersex
-Intersex mand
-Intersex kvinde
-Neutrois
-Ikke-binær mand
-Ikke-binær kvinde
-Pankønnet
-Polykønnet
-Transkønnet
-Transmand
-Transmaskulin
-Transkvinde
-Transfeminin
-Two-spirit
-Fortæl os, hvis vi mangler noget

Hvis du ikke kan se en kønsmulighed, der passer perfekt til dig, kan du give os besked ved at trykke på "Fortæl os, hvis vi mangler noget" nederst på listen. Din kønsidentitet kan også ændres til enhver tid, lige så mange gange du ønsker det. Når du har valgt det, der bedst beskriver dig, bliver du bedt om at vælge, om du vil vise dit køn på din profil. Dette er helt op til dig, hvad du er tryg ved, og det kan slås til og fra, når du vil.

Du kan også vælge køn på de personer, du gerne vil matche med. Når du tilmelder dig Bumble, kan du i Date-tilstand komme videre til en skærm, hvor du kan vælge, hvem du gerne vil date. Du kan vælge mellem mænd, kvinder, ikke-binære personer, et udvalg af to muligheder eller alle på appen. Kønsidentiteter, seksuelle orienteringer og filterpræferencer kan ændres til enhver tid, så mange gange du vil.

Hvis du allerede er medlem, skal du trykke på det grå bikubelogo nederst på skærmen og derefter vælge filtreringsknappen øverst til højre på skærmen. Filtreringssiden kommer op, og der vil du være i stand til at vælge de kønsidentiteter, som du er interesseret i at se.

Disse opdaterede kønsvalgmuligheder er et vigtigt skridt for at sikre, at alle kan udtrykke sig og skabe sikre, meningsfulde forbindelser på Bumble. Hvis du støder på problemer, når du vælger dit køn, er vores support altid klar til at hjælpe dig her. Og hvis du har feedback til Bumbles udvidede kønsidentiteter og seksuelle orienteringer  eller tanker om, hvordan vi kan gøre Bumble til et mere inkluderende sted, vi vil meget gerne høre det