Kan man slette én tilstand uden at slette de andre?

Du kan sagtens slette din Date-tilstand og ikke dine Bumble BFF- og Bizz-profiler! Følg disse trin for at slette din Date-tilstand:

• Gå til Indstillinger ved at trykke på silhuette-ikonet og derefter det grå tandhjuls-ikon i øverste højre hjørne af appen
  • Du kan her slå knappen ved "Date-tilstand" fra og til efter ønske
  • Når du trykker på knappen, vil du få en notifikation om, at din datingprofil vil blive slettet permanent, og at alle dine forbindelser vil blive slette fra Date-tilstand

I øjeblikket er der ikke mulighed for at slette din Bff- eller Bizz-profil.

Pro-tip: Tag skærmbilleder af eventuelt vigtige samtaler, som du har haft i Date-tilstand inden, du deaktiverer det og de bliver slettet permanent.