Er det en ulempe at slette sin profil og oprette den igen?

Hvis du har slettet og oprettet adskillige Bumble profiler, så viser vi ikke din profil mindre af den grund. Vi har dog erfaret, at brugere, der flere gange inden for kort tid(fx fem profiler på to måneder) får færre matches.

Dette sker, fordi brugere er mindre tilbøjelige til at swipe til højre på en profil, de har set flere gange. Når brugere ser den samme profil flere gange, kan det skabe forvirring – andre brugere kan tro, der forekommer en teknisk fejl eller at profilen er falsk.

Hvis du har brug for en pause fra Bumble, så anbefaler vi, at du benytter Snooze-funktionen, som lader dig tage en pause uden, at din profil slettes. Du kan læse mere her.

Hvis du føler, at du har problemer med at skabe matches med din nuværende profil, så tjek, om du drager fordel af alle defantastiske funktioner, som er tilgængelige for dig, såsom Badges og Profilspørgsmål. Tjek også vores blogThe Buzz for professionelle tips.

OBS: I overenstemmelse med vores betingelser & vilkår forbeholder vi os retten til at lukke eller suspendere en hvilken som helst konto når som helst uden ansvar og uden at gøre opmærksom på det på forhånd.