Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Er det en ulempe at slette sin profil og oprette den igen?

Både ja og nej. Der er ikke nogen automatisk straf eller usynlig konsekvens af at slette sin profil og oprette en ny. Men vi har dog fundet ud af, at brugere, der skaber adskillige konti på kort tid (fx fem profiler inden for to måneder) lader til at modtage færre matches.

Hvis det ikke er jer der gør noget, hvorfor får jeg så færre matches?

At se den samme profil mere end en gang kan få brugere til at føle, at de oplever tekniske problemer eller at profilen er falsk eller spam--ingen har lyst til at matche med en bot. Dette giver en dårlig oplevelse for alle, og færre likes for personen, der gør det. Det er bedst at have al aktivitet fokuseret på en profil for at sikre den bedst mulige oplevelse.

Vi har fuld forståelse for, at man kan have brug for en pause, så hvis du midlertidigt vil fjerne din profil, så har du mulighed for at bruge Snooze-funktionen, som lader dig tage en pause uden at slette din profil.

Hvis du oplever problemer med at skabe forbindelser med din eksisterende profil, så sørg for at prøve alle de fantastiske funktioner, som er tilgængelige for dig, såsom Badges og Profil-spørgsmål, og tjek også vores blog The Buzz for pro-tips.

OBS: Hvis du genskaber din profil flere gange, så kan du risikere at blive advaret eller permanent blokeret fra Bumble.