Hvorfor er mut abonnement eller køb ikke blevet aktiveret?

Hvis du købte Spotlight, SuperSwipes eller et Bumble Boost eller Bumble Premium abonnement, men det købet ikke er blevet aktiveret på din konto, så kan det skyldes følgende årsager:

1. Dit køb er ved at blive behandlet. Du kan tjekke dette i din købshistorik på Google Play of iTunes.
  2. Dit køb gik ikke igennem. Dette kan ske af flere årsager (fx utilstrækkelige midler, begrænsninger fra din bank, tekniske årsager etc.). Du kan tjekke, om købet er gennemført i din købshistorik.
  3. Dit køb blev ikke aktiveret ordenligt fra vores side af.

Hvis du er blevet opkrævet, men købet ikke er gået igennem, kontakt vores kundeservice, og send dem et skærmbillede af din kvittering. Hvis du foretog købet via Google Play eller iTunes, så vil kvitteringen være blevet sendt til e-mailadressen tilknyttet kontoen. Vi kan desværre ikke accepterer dit kort- eller kontoopgørelse, da det ikke viser præcis, hvad du har købt.