Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hvordan sletter jeg mine data?

Har du fundet dit perfekte match eller besluttet at sætte datingen på pause i noget tid? Du kan slette din profil på appen ved at følge disse trin. Dette fjerner din profil fra Bumble, så den ikke længere vil være synlig for andre mennesker. Hvis du skifter mening, har du 28 dage til at kontakte vores team, og vi kan genaktivere din profil for dig. Efter 28 dage vil du ikke længere kunne få adgang til din slettede konto, fordi dine oplysninger er begyndt at blive fjernet fra vores system. 

 Hvis du ønsker at starte sletningsprocessen med det samme, har du ret til at anmode om, at dine data slettes ved at indsende en anmodning om sletning af data til vores team. Når du har sendt denne anmodning, kan processen tage op til 30 dage at afslutte. 

Bemærk, at hvis din Bumble-profil er blevet blokeret, er vi forpligtet til at opbevare basale kontodata for at håndhæve sådanne blokeringer. En begrænset mængde information bevares derfor for at håndhæve blokeringen. Vi opbevarer også data, hvor det er nødvendigt af juridiske eller lovmæssige årsager. Dette er i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og med California Consumer Privacy Act (CCPA), hvis du er bosiddende i Californien, USA.

For yderligere oplysninger om dine data, kan du læse Bumbles privatlivspolitik her.