Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Vil jeg stadig kunne chatte med mine matches når Snooze er aktiveret?

Når Snooze-tilstand er aktiveret, så vil din profil være skjult for andre brugere, når de swiper. Du kan dog stadig skrive med dine eksisterende matches, selvom du har aktiveret Snooze. 

Hvis du chatter aktivt med nogen, så er det op til dig at tage kontakt til dem igen, når du beslutter dig for at slå Snooze-tilstand fra og vende tilbage online.