Hvordan opdaterer eller ændrer jeg min e-mailadresse?

Hvis du har brug for at opdatere din e-mailadresse, skal du blot følge disse trin:

1. Vælg det grå silhuetikon i nederste venstre hjørne
  2. Vælg det grå tandhjulsikon i øverste højre hjørne
  3. Rul til bunden, og tryk på "Notifikationsindstillinger"
  4. Vælg “Nye beskeder”
  5. Vælg “Ændre e-mailadresse?”
  6. Indtast den e-mailadresse, du ønsker at modtage notifikationer på, og vælg "OK"
  7. Vælg "Ja" eller "Måske senere" for at indstille dine notifikationsindstillinger
  8. Vælg "Bekræft"
  9. Gå til den e-mail, du har tilføjet, og vælg "Bekræft e-mail" i den e-mail, vi har sendt til dig!

Vi anbefaler, at du holder din e-mail opdateret, så du kan modtage opdateringer fra os og have de rigtige kontaktoplysninger på din konto, hvis vi skal kontakte dig.