Hvordan velger jeg å kun se verifiserte brukere?

På Bumble har vi som mål å hjelpe deg med å finne fantastiske mennesker, ikke misvisende profiler. Vi har derfor utviklet en funksjon som tillater deg å kun se profiler som er verifiserte.

Så fremt du har verifisert din egen profil kan du følge disse stegene for å filtrere ut profiler som ikke er verifiserte:

Mobilappen:

1. Gå i sveipekøen din og klikk på Filter øverst til høyre på skjermen.
  2. Scroll ned til "Filtre" og "Angi avanserte filtre"
  3. Her kan du velge "Kun verifiserte profiler"

Bumble Web:

1. Trykk på profilbilde øverst til venstre på skjermen
  2. Velg Innstillinger
  3. Scroll ned og velg Avanserte filtre, deretter “Kun verifiserte profiler”

Husk: Du kan alltids spørre en profil som ikke er verifisert om de kan verifisere deg! Les mer om dette her.