Hvorfor ser jeg et sløret billede?

Har du nogensinde modtaget et billede fra et andet medlem, som er blevet sløret af Bumble? Det er vores Private Detector i aktion.

Private Detector bruger A.I. til automatisk at sløre uanstændige billeder inden, du ser dem, og lader dig vide, at du er blevet sendt noget potentielt upassende.

Hvis du stadig ønsker at se billedet, så kan du det ved blot at trykke på det. Men hvis ikke, så kan du enten ignorere det eller anmelde det til os. Valget er dit!