Hvordan logger jeg ind på min Bumble-konto, hvis jeg får et nyt telefonnummer?

Hvis du tidligere har brugt dit telefonnummer til at logge ind på din Bumble-konto, men har fået et nyt nummer, kan du ikke bruge dit gamle telefonnummer mere til at logge ind. Hvis du har tilføjet en sekundær login-metode til din konto (Facebook eller Apple ID), kan du stadig logge ind ved blot at vælge den sekundære loginmetode.

Hvis du bruger dit telefonnummer til at logge ind på din konto og ikke har tilføjet en sekundær login-metode endnu, så anbefaler vi stærkt at gøre dette både i forhold til sikkerhed og praktik. Her kan du læse, hvordan du tilføjer endnu en login-metode til din konto.

Hvis du har ændret dit telefonnummer, og du ikke har tilføjet en sekundær login-metode, kan du desværre ikke logge ind, og der er ikke noget, Bumble kan gøre for at hjælpe dig med at få adgang til din konto. I dette tilfælde bedes du kontakte os her for at anmode om, at din konto bliver slettet. Vælg blot "Anmod om mine data", udfyld de relevante oplysninger, og uddyb, at du ønsker at slette din konto. Denne proces kræver, at vores team verificerer din identitet for at bekræfte, at du ejer kontoen og har ret til at foretage denne anmodning.