Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hvordan indsender jeg en idé til en funktion?

Vi synes ikke, der er noget bedre end at høre nye ideer fra Bumble-fællesskabet, og vi er glade for at høre, hvad du tænker! At høre din feedback og ideer hjælper os mere at gøre det bedre i fremtiden, og forstå, hvordan platformen opleves.

Du kan fortælle os, om alle dine nye ideer ved at kontakt os her.

Vi glæder os!