Hvad er Bumble web?

Vi siger ikke, at du skal swipe gennem hele kuben fra din computer på arbejde, men vi siger, at Bumble Web lader dig oprette en profil og ligge ind fra din browser.

Bumble Web har mange af de samme funktioner som appen. Du kan se de tilgængelige funktioner her.

For at få adgang til Bumble Web:

1. Gå til bumble.com
  2. Log ind eller opret en profil med din Facebook eller telefonnummer
  3. Begynd at swipe

For at skifte tilstand på Bumble Web:

1. Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne af skærmen
  2. Tryk på 'Indstillinger'
  3. Tryk 'Vælg tilstand' for at vælge den tilstand, du ønsker at være i