Hvad er Rejse-tilstand?

[OBS: Vi beta-tester i øjeblikket vores rejsefunktion i nogle regioner, som del af vores nye Bumble Premium abonnement. Sørg for at læse hele denne artikel for at se, om du befinder dig i et af testlandene. Rejsetilstand er ikke tilgængeligt i alle regioner i øjeblikket*]

Skal du på konference om få dage, og ønsker at du kunne begynde at networke allerede nu? Skal du flytte til en ny by, og ønsker, at du kunne finde nye venner allerede nu? Har du planlagt en drømmerejse, og ønsker, at du allerede nu havde en, du kan danse hele natten med? Uanset, om du bare skal ned af vejen eller til den anden side af planeten, så kan Rejsetilstand hjælpe dig med at skabe vigtige forbindelser, når det passer dig bedst.

Når du aktiverer Rejsetilstand, kan du vælge en by, som din profil skal vises i, i syv dage. Din lokation vil blive angivet til centrum af den by, du har valgt(indtil videre, kan man ikke vælge en mere præcis lokation), og en indikator vil fortælle andre, at du bruger Rejsetilstand.

Følg disse trin for at aktivere Rejsetilstand:

1. Åbn indstillinger ved at trykke på det grå tandhjul i øverste venstre hjørne af appen
  2. Scroll ned til Lokation-sektionen nederst, og tryk på "Rejse til…”
  3. Søg efter by, og vælg den ønskede
  4. Fem Bumble Coins vil blive trukket fra din saldo(eller du vil blive bedt om at købe dem)
  5. En tæller vil blive synlig under din lokation, så du kan se, hvor lang tid, du har tilbage i Rejsetilstand.

* Hvis du befinder dig i Mexico, Indien, New Zealand, Australien, USA, UK, Canada, Frankrig, Tyskland eller Irland, og bruger en iOS-enhed, så er Rejsetilstand kun tilgængeligt, som del af vores Bumble Premium abonnement, og vil automatisk blive tilgængeligt, når du opgraderer.  Hvis du befinder dig i Australien eller New Zealand og bruger Android-enhed, så er funktionen også en del af Bumble Premium. Men hvis du befinder dig i USA, Canada, Frankrig eller Tyskland og bruger Android-enhed, så kan du købe Rejsetilstand separat.