Vad är Travel mode?

[Notera: Vi betatestar just nu Travel-funktionen i vissa regioner. Läs hela texten nedan för att se om du befinner dig i en av testregionernna*]

Ska du åka på konferens nästa vecka och vill börja nätverka redan idag? Planerar du att flytta till en annan stad och vill träffa nya kompisar? Dags för semester och behöver en partypolare att dansa natten lång med? Oavsett om du bara ska åka några stationer bort eller till andra sidan jordklotet, kan funktionen Travel hjälpa dig att knyta nya kontakter.

När du aktiverar Travel kan du välja i vilken stad din profil ska visas i 7 dagar. Profilen kommer att synas som om den är i centrum i staden du har valt (just nu går det inte att välja en exakt plats) och en symbol kommer att visa att du använder Travel.

Gör så här för att aktivera Travel:

1. Öppna inställningarna genom att trycka på det grå kugghjulet i det övre vänstra hörnet i appen
  2. Scrolla till platsinställningarna längst ner och tryck på "Res till…"
  3. Sök efter staden du vill visas i och välj den
  4. Fem Bumble Coins kommer att dras från ditt saldo (eller så tas du till betalningssidan)
  5. Du kommer att se en timer under din plats i inställningarna så du vet hur lång tid funktionen är aktiverad

* Om du befinner dig i Mexiko, Indien, Australien, Nya Zealand, Storbritannien, Kanada eller USA och använder en iOS-enhet. kommer du kunna använda Travel som en del av Bumble Premium. Funktionen kommer finnas tillgänglig direkt när du uppgraderar.  Om du befinner dig i Australien eller Nya Zealand och använder en Android-enhet kommer detta också vara en del av Bumble Premium. För Android-användare som befinner sig i USA, Kanada, Frankrike eller Tyskland finns möjligheten att köpa Travel mode separat.