Vad är Travel mode?

Ska du åka på konferens nästa vecka och vill börja nätverka redan idag? Planerar du att flytta till en annan stad och vill träffa nya kompisar? Dags för semester och behöver en partypolare att dansa natten lång med? Oavsett om du bara ska åka några stationer bort eller till andra sidan jordklotet, kan funktionen Travel hjälpa dig att knyta nya kontakter.

När du köper Bumble Premium, kan du aktivera Travel-läget, och välja den stad du vill synas i. Profilen kommer att synas som om den är i centrum i staden du har valt (just nu går det inte att välja en exakt plats) och en symbol kommer att visa att du använder Travel.

Gör så här för att aktivera Travel:

1. Köp Bumble Premium genom att klicka på valet i huvudmenyn under ditt profilfoto
  2. När du väl har registrerat dig, öppna dina Inställningar genom att klicka på det grå kugghjulet i appens övre vänstra hörn
  3. Scrolla till platsinställningarna längst ner och tryck på "Res till…"
  4. Sök efter staden du vill visas i och välj den