Kan jeg genskabe en slettet konto?

Har du slettet din konto, men blevet i tvivl om du stadig vil være en del af kuben? Hvis den blev slettet inden for de seneste 28 dage, kan vi hjælpe dig med at gendanne den, hvis du kontakter os her. Husk, at vi skal bruge et statsudstedt billede-ID fra dig for at bekræfte, at kontoen tilhører dig.

Hvis din konto blev slettet for mere end 28 dage siden, så kan vi desværre ikke genskabe den, og du vil være nødsaget til at oprette en helt ny konto.