Taka-askeleet eivät toimi, mitä teen?

Taka-askeleet ovat nyt osa Bumble Boostia ja Bumble Premiumia. Jos sinulla on yksi näistä tilauksista, voit ottaa taka-askelia selatessasi profiileja näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa nuolta napauttamalla.

Voit ottaa taka-askeleen vasta sen jälkeen, kun olet pyyhkäissyt vähintään kerran oikealle ja vasemmalle. Jos teit jo näin, etkä siltikään näe taka-askelten nuolta näytön vasemmassa yläkulmassa, ole hyvä ja kokeile näitä ratkaisuja:

1. Kirjaudu ulos Bumblesta.
  2. Poista Bumble-sovellus (tämä ei poista profiiliasi).
  3. Tyhjennä selaimesi evästeet ja välimuisti laitteen asetuksista.
  4. Uudelleenlataa Bumble-sovellus ja kirjaudu sisään.
  5. Pyyhkäise kerran kumpaankin suuntaan nähdäksesi nuolen.

Jos ongelma ei korjaannu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme täällä.

Huom. Et voi ottaa taka-askeia sen jälkeen, kun pyyhkäiset oikealle jonkun kohdalla tai suljet sovelluksen. Esim. jos pyyhkäiset vasemmalle neljälle henkilölle peräkkäin ja sitten suljet sovelluksen, et voi enää peruuttaa näitä neljää valintaasi.