Mikä on Apple-kirjautuminen?

Apple-kirjautumista käyttämällä voit rekisteröityä Bumbleen Apple ID:llasi ja käyttää sitä myös kirjautuessasi. Voit valita tämän vaihtoehdon seuraavasti:

1. Valitse 'Jatka Applella' rekisteröityessäsi.
  2. Vahvista valitsemallasi tavalla (esim. Face ID)
  3. Luo profiili tai kirjaudu Bumbleen, jos olet jo luonut profiilin.

Huom. Voit valita tämän vaihtoehdon vain rekisteröityessäsi. Et voi valita tätä kirjautumistapaa, jos olet jo rekisteröitynyt toisella tavalla.