Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Mikä on Apple-kirjautuminen?

Apple-kirjautumista käyttämällä voit rekisteröityä Bumbleen Apple ID:llasi ja käyttää sitä myös kirjautuessasi. Voit valita tämän vaihtoehdon seuraavasti:

  1. Valitse 'Jatka Applella' rekisteröityessäsi.
  2. Vahvista valitsemallasi tavalla (esim. Face ID)
  3. Luo profiili tai kirjaudu Bumbleen, jos olet jo luonut profiilin.

Huom. Voit nyt lisätä ja käyttää useita kirjautumisvaihtoehtoja.