Voinko käyttää Apple-kirjautumista nykyisellä tililläni?

Jos yleensä kirjaudut Bumbleen esim. Facebook-tunnuksellasi, mutta haluaisit kirjautua Apple ID:lläsi, se onnistuu seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään älypuhelimella käyttäen nykyistä kirjautumistavpaasi (esim. Facebook)
  2. Napauta näytön alaosassa olevaa profiili-kuvaketta
  3. Napauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa hammasratas-kuvaketta
  4. Valitse “Kirjautumistapoja”
  5. Valitse Apple ID

Kun Apple ID on tallennettuna, voit joko säilyttää muut kirjautumisvaihtoehtosi tai poistaa ne.

Huom: Tällä hetkellä uusien kirjautumistapojen lisääminen onnistu vain mobiilisivuston kautta.

Varoitus: Jos yrität kirjautua tavalla, jota et ole tallentanut, voit sattumalta luoda uuden profiilin. Lisätietoa löytyy tästä englanninkielisestä julkaisusta.