Voinko lisätä toisen kirjautumistavan tililleni?

Voit lisätä useita eri kirjautumistapoja Bumble-tilillesi. Näin sinun ei tarvitse miettiä, minkä kirjautumistavan olet tallentanut, koska niitä voi olla useita. Tästä on apua myös tetojesi suojaamisen kannalta esim. tapauksissa, joissa yksi tunnuksistasi on joutunut tietomurron kohteeksi. Uuden kirjautumistavan lisääminen on helppoa:

• Avaa sovellusasetukset (hammasratas-kuvake) ja valitse “Turvallisuus & tietosuoja”
  • Valitse ”Kirjautumistapoja” yhdistääksesi Facebookin, puhelinnumeron tai Apple ID:n
  • Uuden kirjautumistavan lisättyäsi, voit joko pitää aikaisemmat tai poistaa muut. Huom. Sinulla on oltava Facebook, Apple ID tai puhelinnumero yhdistettynä, jos haluat käyttää Face- tai Touch ID:tä.

Kun kirjaudut ulos Bumblesta ensimmäistä kertaa, muistutamme sinua mahdollisuudesta lisätä kirjautumistapoja uudelleenkirjautumisen helpottamiseksi.

Uudet käyttäjät voivat lisätä eri kirjautumistapoja rekisteröityessään. Näin asia hoituu heti alussa ja kirjautuminen on aina helppoa!