Mitä ovat suodattimet ja tarkennettu haku?

Bumblen suodattimien avulla voit valita, haluatko nähdä vain vahvistettuja profiileja.

Rekisteröityessäsi Bumbleen voit valita, minkä ikäisiin ja millä etäisyydellä oleviin ihmisiin haluat luoda yhteyksiä (Date- ja Bizz-tilassa) ja voit muuttaa valintojasi milloin tahansa. Myöhemmin sinulla on myös mahdollisuus tarkentaa hakua suodattimilla.

Kaikki voivat tarkentaa hakua kahdella lisäsuodattimella, mutta Bumble Boostilla voit valita niin monta lisäsuodatinta kuin haluat. On kuitenkin tärkeää muistaa, että voit käyttää vain niitä suodattimia, joihin olet itse vastannut (esim. jos et ole lisännyt omaa asennettasi tupakointiin, et voi suodattaa muita tupakkatottumuksien perusteella).

Onko sinulla eri hakuperusteet kavereille ja deiteille? Se sopii! Kolmella eri tilallamme (Date, BFF ja Bizz) on erilliset suodatinsasetukset yhteyksien löytämiseen.

Voit asettaa suodattimia seuraavasti:

Bumble sovellus:

1. Selatessasi profiileja napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta
  2. Selaa alaspäin 'Suodattimet'-osioon ja valitse 'Tarkennettu haku'
  3. Aseta sinulle sopivia suodattimia

Bumblen verkkosivut:

1. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi
  2. Valitse Asetukset
  3. Selaa alaspäin ja napsauta “Tarkennettu haku“

Huom: Mitä enemmän suodattimia asetat, sitä vähemmän ihmisiä tulet näkemään selatessasi profiileja tai oikotiellä (Boost-ominaisuus). Jos huomaat, että ihmisten määrä on vähäinen, kokeile vaihtaa suodattimia nähdäksesi enemmän ihmisiä.