Uskon, että Bumble-tilini on murtauduttu

Jos luulet, että joku muu käyttää Bumble-tiliäsi, suosittelemme seuraavia turvatoimenpiteitä.

Jos kirjaudut Bumbleen Facebook-tunnuksellasi vaihda Facebook-salasanasi välittömästi.

On myös hyvä kirjautua ulos kaikista aktiivisista istunnoista, joihin kirjauduit Facebook-tunnuksellasi näitä Facebook.com ohjeita noudattamalla

1. Avaa Facebookin Suojaus- ja kirjausasetukset

2. Valitse "Missä olet sisäänkirjautuneena?"

3. Valitse suljettava istunto ja napsauta "Lopeta toiminta".

Jos kirjaudut Bumbleen puhelinnumerolla suosittelemme, että vaihdat kirjautumistietosi sovelluksen kautta seuraavasti:

1. Avaa sovellusasetukset

2. Selaa alaspäin kohtaan "Kirjautumistapoja"

3. Napauta lisätäksesi joko Facebook tai Apple ID

Kun olet linkittänyt toissijaisen kirjautumistavan, voit poistaa rekisteröidyn puhelinnumerosi.

Jos kirjaudut Bumbleen Apple ID:llä, suosittelemme, että vaihdat Apple ID -salasanasi välittömästi.

Ota yhteyttäasiakaspalveluumme, jos joku muu asia huolestuttaa. Olemme täällä sinua varten!