Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kuinka voin poistaa tallennetut tietoni?

Oletko löytänyt täydellisen yhteyden vai tekisikö hyvää pitää pieni tauko? Voit poistaa profiilisi sovelluksesta näiden ohjeiden avulla. Tämä poistaa julkisen profiilisi Bumbleista etkä enää näy kenellekään. Jos muutat mieltäsi, sinulla on 28 päivää aikaa ottaa yhteyttä ja pyytää asiakaspalveluamme palauttamaan profiilisi. Kun poistosta on kulunut 28 päivää, profiilia ei voida enää palauttaa, koska järjestelmämme tyhjentää sen sisältämiä tietoja. 

 Jos haluat aloittaa tietojesi tyhjentämisen välittömästi poiston jälkeen, voit lähettää tiedonpoistopyynnön asiakaspalveluumme. Tämän pyynnön käsitteleminen voi estää jopa 30 päivää. 

Huom. Jos Bumble-profiilisi on lukittu väärinkäytön johdosta, säilytämme perustiedot estääksemme väärinkäytön myös tulevaisuudessa. Säilytämme tietoja myös oikeudellisista tai lakisääteisistä syistä. Tämä noudattaa Euroopan (GDPR) ja (CCPA) Kalifornian kuluttajansuojalakia, jos asut Kaliforniassa Yhdysvalloissa.

Lisätietoa tietojesi tallentamisesta löytyy Bumblen tietosuojakäytännästä täällä.