Voinko lisätä toisen kirjautumistavan tililleni?

Voin nyt lisätä useita kirjautumistapoja Bumble-profiiliisi. Näin sinun ei tarvitse aina miettiä, mitä tunnusta käytit rekisteröityessäsi, koska voit käyttää toistakin tapaa. Tämä on avuksi myös tetojesi suojaamisen kannalta esim. tapauksissa, joissa yksi tunnuksistasi on joutunut tietomurron kohteeksi. Uuden kirjautumistavan lisääminen on helppoa:

• Avaa sovellusasetukset ja valitse kirjautumistavat
  • Valitse uusi vaihtoehto kuten Facebook, puhelinnumero tai Apple ID
  • Uuden kirjautumistavan lisättyäsi, voit joko pitää aikaisemmat tai poistaa muut

Kun kirjaudut ulos Bumblesta ensimmäistä kertaa, huomautamme sinua mahdollisuudesta lisätä kirjautumistapoja uudelleenkirjautumisen helpottamiseksi.

Uudet käyttäjät voivat lisätä eri kirjautumistapoja rekisteröityessään. Näin asia hoituu heti alussa ja kirjautuminen on aina helppoa!