Nimeni on virheellinen, miten voin muuttaa sen?

Tällä hetkellä et voit muuttaa käyttäjänimeäsi sovelluksella, mutta voimme tehdä sen puolestasi! Kerro meille, mitä nimeä haluat käyttää profiilissasi, niin voimme vaihtaa sen.

Meidät voi tavoittaa täältä. Valmistaudu antamaan jäsennumerosi. Tämä löytyy asetusvalikon kautta (selaa profiilisivusi alaosaan ja napsauta Bumble-logoa vähintään kolme kertaa).