Sovellus ei toimi – mitä minun pitäisi tehdä?

Jos sovellus ei toimi odotetulla tavalla, kokeile aluksi, jos voisit ratkaista ongelman näiden ohjeiden avulla.

1. Uloskirjaudu Bumblesta (jos mahdollista)
  2. Poista Bumble-sovellus (älä tiliäsi/profiiliasi)
  3. Tyhjennä selaimesi evästeet ja välimuisti laitteen asetuksista
  4. Uudelleenlataa Bumble-sovellus ja kirjaudu sisään

Laitekohtaiset ohjeet evästeiden ja välimuistin tyhjentämiseen:

iPhone:

1. Avaa asetukset<
  2. Selaa kohtaan “Safari” ja napauta sitä
  3. Selaa kohtaan “Lisäasetukset” ja napauta sitä
  4. Valitse "Verkkosivuston tiedot" ja sitten "Poista kaikki verkkosivuston tiedot"

Android:

1. Käynnistä Chrome-sovellus
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa valikkoa (kolmen pisteen kuvake)
  3. Valitse “Historia” ja sitten “Poista selaustiedot”
  4. Valitse poistettava ajanjakso
  5. Valitse ruudut kohdissa “Evästeet ja sivustotiedot” ja “Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot”
  6. Napauta “Tyhjennä tiedot”

Jos ongelma ei korjaannu, olemme täällä apunasi! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tästä.